Omgeving

Ontdek de leukste plekken van Amersfoort en omgeving... Lees meer

Volgende
Kerst diner Amersfoort bij Van der Valk

Live Cooking Pre-Kerstdiner

21 dec 2024,
18:00 uur - 21:00 uur

€ 54,50 p.p.

€ 24,50 per kind

Live Cooking Restaurant

Beleef de feestdagen op een unieke manier met het Live Cooking Kerstdiner bij Van der Valk Amersfoort-A1. Op 21 december 2024 kun je alvast in de kerstsfeer komen tijdens het sfeervolle Pre-Kerst Live Cooking Diner Buffet. Geniet van culinaire hoogstandjes, bereid door onze chefs, in een prachtig versierde omgeving. Of je nu met familie, vrienden of collega’s komt, deze avond vol smaak en gezelligheid is een perfecte manier om de feestdagen in te luiden.

Kerstdiner Amersfoort: Een Culinaire Beleving bij Van der Valk

Het Kerstdiner in Amersfoort bij Van der Valk biedt voor ieder wat wils. Voor kinderen t/m 2 jaar is het diner gratis, voor kinderen van 3 t/m 7 jaar kost het €24,50 en voor kinderen van 8 t/m 11 jaar €34,95. Vanaf 12 jaar bedraagt de prijs €54,50. Dankzij ons live cooking concept kunnen gasten genieten van vers bereide gerechten en een ruime keuze aan culinaire opties.

Reserveer Tijdig voor het Pre-Kerst Diner

Vanwege de populariteit van ons Live Cooking Kerstdiner in Amersfoort raden we aan om snel te reserveren. Zorg dat je er op tijd bij bent om samen met je gezelschap een onvergetelijke avond te beleven in Van der Valk Hotel Amersfoort-A1.

Plan jouw bezoek aan Hotel Amersfoort-A1 en ervaar een feestelijke avond vol smaak, gezelligheid en heerlijke gerechten!